Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Photoshop !

Penulis : ZatyAnuar Masa : 9:37 PM Comments : 7 Labels :
hadoyaii , tengok pic comey lagi cute tu , berpinar-pinar mata kan ? macam tu lah keadaan zaty sekarang tau . juling mata nak boleh ke siap header guna Photoshop tuh , susah gila bhaii .
tapi dah membuahkan hasil , siap lah header zaty walaupun xseberapa .
nk tengok ? meh nk tunjuk , tengok bawah auu .

xlawa kan ? tapi takpe la , tu kan usaha zaty sendiri .
tengok zaty excited tuh , nak tau sebab apa ? sebab dah pandai guna Photoshop 
*orang lain dah lama pndai zaty weh*
selama ni zaty guna Photoscape dengan Gimp2 jea so kurang menjadi la sikit
sekarang nak godekgodek  Photoshop pulak , nak try benda baru lak .




Photobucket

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

7 budak hensem/cute di sini :