Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Soal jawab.

Penulis : ZatyAnuar Masa : 12:36 AM Comments : 0 Labels :
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Ni sesi soal jawab untuk soalan yg aku ajukan kat group. Aku printscreen ni atas permintaan kawan aku Cik Nurul Ain


Yg soalan bawah tu sengaje aku tak potong. Soalan yg bagus, wink wink ;) Salam


♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

Kawan.

Penulis : ZatyAnuar Masa : 12:03 AM Comments : 4 Labels :
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Okay nak buka cerita sikit. Tak nak mengumpat or whatever just nak bercerita. Tak nak baca it depends on you.

KAWAN. Aku ade ramai kawan. Terbahagi pada tiga. Pertama kawan yang tak rapat, setakat kenal muka kenal nama and senyum bila terserempak.

Kedua kawan sederhana rapat, kenal muka kenal nama and riuh bila ada bersama. Nak mesej nak wasap semata mata nak bergurau senda tu agak susah.

Ketiga kawan yang amat rapat. Kenal muka kenal nama kenal rumah kenal mak ayah, boleh tahu kat mana tanda lahir kau *okay yang tu penambah perasa* Kawan yang ni memang rasa macam selalu nak hang out, nak bercerita pun rasa macam open.

Kawan rapat aku tak ramai pun sebenarnya. Sekerat mana je. Sekarang aku rasa macam kawan-kawan aku benci kat aku, menyampah kat aku.

Aku tak tau apa salah aku. Kalau sebab nak jejalan tak jadi tu, aku tak pernah kesah la. Tak pernah simpan dalam hati.

Kalau ada terasa ngan kata kata aku, kalau aku ada salah dengan mu, aku mintak maaf ar. Aku bukan ramai kawan pun. Aku tak pernah pun nak pinggirkan sesiapa.

Kawan aku ada masalah, aku tumpang dengar. Kawan aku mintak tolong, aku tolong. Mungkin la pertolongan aku takde la besar mana, setakat termampu. Kawan-kawan aku pun bukan takde tolong aku.

Aku tak letakkan kesalahan ni kat sesiapa. Aku pun tak kate yang aku betul. Sesiapa pun pernah buat salah. Termasuk aku.

My friends may be weird, crazy, random, silly and annoying.
But I still love them!

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥