Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Lebih HOT !

Penulis : ZatyAnuar Masa : 4:36 PM Comments : 4 Labels :
aww-aww *tergedik la pulak* hari ni nak cakap pasal perempuan
title panjang untuk entry ni ialah Perempuan Bertudung  dan Berbaju Kurung Lebih HOT !
betul tak apa zaty cakap ? tak betul pun ade zaty kisah , tu pendapat zaty
zaty lebih prefer gelaran HOT tu diberi pada perempuan macam tuh
zaty lebih suka perempuan jenis macam tu *walaupun zaty tak macam tu*
kebiasaan orang cakap perempuan yang seksi dah tahap seksa mata memandang tu dan perempuan yang make-up macam hantu tak cukup kasih-sayang tu lah yang HOT kan ?

zaty tak lah macam yang zaty nyatakan tu
zaty bertudung tapi bukan setiap masa zaty berbaju kurung
walaupun zaty tak berbaju kurung tapi zaty tak lah sampai seksi gila babun
bagi zaty tak perlulah nak hot disebabkan seksi , make-up , terkinja-kinja dan tergedik-gedik depan orang macam beruk baru terlepas dari kurungan
ada juga yang ketawa macam pontianak mengilai hilang anak semata-mata nak perhatian orang . tak malu ke ? Kesiannn betul lah . tak HOT jugak neh .

p/s : menaip dalam kebosanan 
Photobucket
♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

4 budak hensem/cute di sini :

Akulah Pak Lan said... Reply to comment

bukan HOT..tapi SOPAN... laki yang nk SOPAN kalau nak buat bini...

zAty =) said... Reply to comment

@Akulah Pak Lan tau lah . saja je nak gune istilah tu .. hehe :)

man said... Reply to comment

yg penting menutup aurat mengikut syariat Islam.

zAty =) said... Reply to comment

@man = ye , betul tuh :)