Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Tutorial Daftar Heartbeat (Income)

Penulis : ZatyAnuar Masa : 7:34 PM Comments : 0 Labels :
Macam zaty tulis tu, Heartbeat ni income la untuk blog kita. Sama jugak la macam Nuffnang, Churp-churp, Says and banyak lagi lah. Hari ni zaty nak ajar daftar Heartbeat bagi yang belum ada keyh. Korang klik >SINI< okay :)

Pastu korang mesti akan ke page ni kan. Tengok gambar ye, ikut step tu.


Tekan Create Account pulak ye. Lepas tu isi la tempat kosong tu ek, yg ada tanda * tu je yang wajib k. Sudah isi semuanya, tekan Submit. Korang tekan pulak Join HB!Affiliate. Korang cari macam yang aku tunjukkan dalam gambar kat bawah nim. Korang kena scroll la sikit untuk cari benda tu ek.
Dah tekan? Bagus ! Isi pulak tempat kosong tu ye. Tekan Submit, korang dah siap dh daftar! Tahniah lah ye!
Untuk letak iklan Heartbeat dalam blog korang, korang tekan GET A CODE okay. Korang pilih la nak letak yang macam mana ye. Copy code tu dan pastekan di dalam HTML/Javascript. Kalau korang tak tau kat mana benda tu. Meh nak ajar, tekan Dashboard>Design>Add a Gadget>HTML/Javascript. Okay semuanya dah siap so semoga dalam income yang banyak ye :)
Bila la aku dapat cashout income aku nim --'

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

0 budak hensem/cute di sini :