Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Bestnya kena HACK ! --'

Penulis : ZatyAnuar Masa : 3:52 PM Comments : 2 Labels :

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Itu yang hack, tak sakit hati mana pun --' Ni kali kedua dah aku kena hack, dulu masa first time kena hack dye tukar password, aku buat-2 pandai je cari password balik and then boleh guna lagi lah blog ni tapi kena hias balik lah --' Kali kedua aku kena ni dye tak tukar password and dye bagi balik code blog aku. Kalau dye tak bagi sekali pun, aku boleh dapat balik blog asal aku sebab aku dah Backup. Baik jugak kau en, cukup hack aku ek. Okay la malas nk bercerita panjang lebar. Okay bubbye Penjejak Badai ! :)


♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

2 budak hensem/cute di sini :