Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin

Penulis : ZatyAnuar Masa : 6:39 PM Comments : 6 Labels :

Cute kan banner tu, mesti korang dah terpikat. Tekan la cepat banner tu, ni contest tau. Kalau tak nak tekan banner tu, korang tekan >SINI< lah yerr. Ni printscreen blog zaty :)


Boleh tengok bawah kalau nak tahu syarat dan hadiah contest ini :)


syarat penyertaan :

 like fanpage Faz dengan Erin **wajib!
 follow blog Faz dengan Erin untuk tahu perkembangan contest nie . . 
   **wajib!
 tempekkan banner contest nie kat entry korang . .
 buad satu entry bertajuk 'Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin'
 jangan lupa , sila print-screenkan gambar blog anda . . ^^
 tag-kan sekurang-kurangnya 2 orang rakan anda dan pastikan dia orang tahu
  dia di-tag . .
 da siap ? tinggalkan link anda dekat blog Faz atau Erin . .
 link anda mestilah terus pergi ke entry contest . .
 tarikh penyertaan : 7.12.2011 - 15.1.2012


hadiah :

♥ First winner : Necklace + Shawl + TopUp
♥ Second winner : T-shirt + Bracelet
♥ Third winner : Shawl + Clip Ribbon
♥ 3x Saguhati : Blog Review

Zaty tag pada http://asmyzapanda.blogspot.com/ || http://pyeja-kisahaqu.blogspot.com

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

6 budak hensem/cute di sini :

miSpYeja said... Reply to comment

waw kne tag..thank ya sayang :)

zAty =) said... Reply to comment

@miSpYeja Welcome sayam :)

EZAD AMIR said... Reply to comment

bpe hinggit to4 tu?ekekeke...
maxis ke selkom ke digi?
erk...npe x kena tag ni??
mls la join..
waaahhh lariiiiiiiiii

Erin Kahar said... Reply to comment

thanks for joined :)

zAty =) said... Reply to comment

@EZAD AMIR jangan lari ! tak larat eden nak kejar, hadoii .. tak tag sebab hadiah utk perempuan, ke awk nak pkai shawl. wakaka :D

zAty =) said... Reply to comment

@Erin Kahar welcome dear :)