Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Result.

Penulis : ZatyAnuar Masa : 5:12 PM Comments : 13 Labels :
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Result aku gempak tak? Gempak la kot. Aku target dapat 6A 2B je tapi dapat 8A weh, aku bersyukur sangat-2. Tak sangka pulak boleh dapat straight A sebab trial aku 2A 5B 1C je pom, banyak jugak aku meningkat kan? Ni lah yang aku dapat hasil usaha aku selama ni. Aku belajar pun last minit. Kalau form2 aku suka ponteng subjek yang aku tak suka, tak sangka subjek tu aku boleh dapat A ! :D

Terima kasih la pada mak ayah aku yang dah beri dorongan pada aku, cikgu-2 yang dah ajar aku walaupun kadang-2 aku ni amatlah malas nak belajar, kawan-2 aku yang sudi kongsi ilmu diorang tu terutama Ain, ye banyak ajar aku Sejarah dengan Geografi sampai aku berjaya dapat A. Thanks la sayangg :') Tahniah buat kawan aku yang berjaya - Zaihan, Ain, Alya, Farahim, Tirah, Syuhaida, Aisyah, Aisah, Maryam, Aisah. Okay setakat ni je aku nak bercerita. Bubbye semua :')

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

13 budak hensem/cute di sini :

mizz.miza said... Reply to comment

tahniah....

zAty =) said... Reply to comment

@mizz.miza thanks k :)

cikghah said... Reply to comment

congrats sis :D

princess wawa said... Reply to comment

congrate to you...keep it up until your spm..insyaAllah..=)

Meyya Bella said... Reply to comment

tahniah =) abang bella dapat 6A je :D

zAty =) said... Reply to comment

@cikghah Thanks dear :)

zAty =) said... Reply to comment

@princess wawa InsyaAllah dear :)

zAty =) said... Reply to comment

@Meyya Bella 6A okay la tu :)

EZAD AMIR said... Reply to comment

Aik?
Bru form3 rupenya..
Nmpk mature je..
Btw,tahniah..smoga spm nanti pn dpt cmerlang gak..
Bleh la msuk aliran sains ni..
X apply mrsm ke?
Hmmm...
Apa2 pn kekal kan prestasi ni.
Jgn bg jtuh oke..

Meyya Bella said... Reply to comment

hehe , okay !

zAty =) said... Reply to comment

@EZAD AMIR Thanks, xapply MRSM pom, apply SESTER je. Tapi rasa cam nak stay je ;D

Zuhairah Zainuddin said... Reply to comment

Congrats, Izzaty!
Tahun depan saya pulokk -,-

zAty =) said... Reply to comment

@Zuhairah Zainuddin Thanks. Good luck, belajar betul-2 kalau nak straight A :)