Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Ohh Perempuan Perempuan --'

Penulis : ZatyAnuar Masa : 5:36 PM Comments : 6 Labels :

Tengok tajuk, aku nak cakap pasal perempuan. Bukan lelaki bukan pondan tapi perempuan. Satu lagi, merujuk pada gambar, aku bukan nak cakap pasal perempuan korea okay. Tapi melayu, harap maklum.

Semalam, aku usha la facebook lama-2. Lepas tu nampak la satu gambar, then aku pun apa lagi buka lah kan. Gambar ni seksa seksi lah jugak, yang paling penting tu MELAYU ! Aku pun baca lah komen-2 kat bawah tu, ada yang memuji kecantikan dan keseksaan keseksian. Ada lah satu lelaki ni komen agak lucah la kot, perempuan ni pun maki hamun dye.

So yang aku nak bagitau ialah, salah siapa ek? Perempuan tu lah kan. Kalau takde gambar yang seksi sebegitu, lelaki tu tak mungkin komen camtu kan. Ambil gambar dengan baju siglet leher luas and ambil dari atas, of course nampak lurah. Bila orang komen lucah, nak maki hamuk pekehal pulak. Sah-2 dye sendiri yang cari bala kan. WTF Waterpark betul --'

Kalau lah suka letak gambar camtu, layan lah si lelaki-2 lucah tu sebab dye pun sama aku rasa. Bukan entry nak marah tapi just nak ingatkan. Kalau perempuan tu buat cara perempuan, jangan nak seksi sangat mentang-2 ada body lawa. Kalau jadi pape, jangan salahkan orang sebab diri sendiri yang salah. Kbhaii.

Lambat betul result keluar, tak sabar nak tengok result aku teruk ke elok :)

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

6 budak hensem/cute di sini :

nur asirah aishah nor azman said... Reply to comment

nak tanye..hehe asyik saye je tanya kan ? mcm mana nak buat like yg facebook tu ? boleh ajarkan ?

zAty =) said... Reply to comment

@nur asirah aishah nor azman takpe :) like facebook yg mne ek? yg kat bawah post tu ker yg kat sidebar tu?

Nelly The Strange said... Reply to comment

kalau kat fb , banyak perempuan seksa-seksi ~
=.=

zAty =) said... Reply to comment

@Nelly The Strange =betul2, ap nk jd la zaman skrg.

sekamar rindu said... Reply to comment

salam...

perlu berhati2 upload pic di facebook..mcm2 sekarang ni..

zAty =) said... Reply to comment

yelar, gambar muslimah sekalipun kalau di-edit oleh yg pakar boleh telanjang . zaman IT la kan .