Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Contest I've Got Da Bez Blog By Wawa

Penulis : ZatyAnuar Masa : 5:40 PM Comments : 2 Labels :

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Tergerak hati nak join ini contest. zaty terjumpa contest ni kat group tadi, terus bukak hihi :)
Siapa-2 nak koin tekan banner tu atau tekan >SINI<
Syarat nak join contest ni senang je, jom kita tengok.
  • Follow blog Wawa  
  • Like fanpage INI
  • Join group INI untuk keterangan lanjut
  • Buat 1 entry bertajuk 'Contest I've Got Da Bez Blog By Wawa' dan letakkan banner diatas didalam entry tersebut
  • URL seperti ini ( blogsayacun.blogspot.com ) tidak akan diterima, sila bagi URL entry anda dan letakkan URL anda di tapak komen blog ini
Senangkan so apa lagi, tekan dan join hihikk :) 

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

2 budak hensem/cute di sini :

EZAD AMIR said... Reply to comment

Apekah hadiahnye?
Ekeekekekek..btw smoga bjaya oke..
Hdiah jgn lupe,share...6t sy gtaw alamat rumah..
Eee x sabar rasenya...

zAty =) said... Reply to comment

@EZAD AMIR perasan betul la dye nih , hahaha :D