Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Segmen: Jom Blogwalking Bersama Eiqa Azra

Penulis : ZatyAnuar Masa : 10:17 PM Comments : 4 Labels :

Photobucket
Jom join segmen pulak. Segmen ni di-tag oleh Cik Boboiboy, thanks dear :)

Syarat nak join segmen ni seperti berikut :
:m: Korang kenala follow blog eiqa ni..
:m: Letak banner nie kat entri korang beserta link segmen ni..
:m: Terpulang la korang nak buat entri apa..
:m: Jangan lupa tag ye.. Tak kisah berapa orang korang nak tag.
:m: last skali korang letak link korang kat dalam kotak komen eiqa ye
Tak susah kan? Dah jom lah, banyak faedah tau blogwalking ni, lagi2 untuk newbie. Cam cik eiqa tu cakap, blogwalking ni dapat tingkat follower dan tambah tambah, that absolutely true la dear :)
Oke tanak cakap banyak dah, zaty tag pada Adek Aisyah. Bubbye :)

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

4 budak hensem/cute di sini :

eiqa azra said... Reply to comment

hye!! tq so much coz sudi join segmen eiqa yg xseberapa ni..
:)
eiqa follow sini!:)

zAty =) said... Reply to comment

@eiqa azra=welcome sayam :)

^^eKaTiKaH^^ said... Reply to comment

woot woot...singgah sini dari segmen yg sama...salam perkenalan..nice blog :D

zAty =) said... Reply to comment

@^^eKaTiKaH^^ = salam perkenlan jugak .. thanks dear :)