Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Contest I Love My Blog

Penulis : ZatyAnuar Masa : 2:59 PM Comments : 5 Labels :

Photobucket

tekan banner untuk join

Oke join contest lagi, banyak bebeno dah zaty join contest tapi tak pena menang. Nasib baik zaty bukan jenis putus asa kan. Pergghhhh !
Blog zaty ni tak la lawa sangat, tema blog ni Pink and ada la sikit-2 warna kelabu tu. Zaty memang sayang blog zaty ni sebab kat blog ni la zaty boleh luah perasaan, bantu orang melalui tutorial, cari duit dengan terima tempahan header, join contest dan itu ini walau tak pernah menang Dulu blog zaty punye la buruk dan berat loading tapi sekarang dah lawa sikit dan ringan je kan? hee ~ Tu saje lah nak cerita pasal blog kesayangan saya ni, muah sayang blog. HAHA :D Zaty nak tag kan contest ni pada Nadirah dan Zakiyah tag rambang.

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

5 budak hensem/cute di sini :

AreFiSya Aien said... Reply to comment

thnx join^^

zAty =) said... Reply to comment

@AreFiSya Aien no biggie dear, welcome :)

Domo_XOXO said... Reply to comment

thanks sebab tag :)

zAty =) said... Reply to comment

@Domo_XOXO=welcome, no problem dear :)

ciynta leesa said... Reply to comment

Kak Zaty ,
Leesa Nak Letak Lagu Kat Blog ,
Achaner ? Nti Leesa Bagi Pass Ngan Id Die . Akak Wtkan Ea ? Leesa Btul 2 Ta Pandai :)