Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Necklace.

Penulis : ZatyAnuar Masa : 8:15 PM Comments : 3 Labels :
Photobucket

Dapat yang ni pun best jugak. Ada sape-2 baik hati tolong dermakan zaty Eiffel Tower ni, comel kan? Di mana kan ku cari kamu sampai ketemu ye, nk order online susah la. Tak pandai nak bank-in ni. Kalau pandai, dah lama zaty order lah. Kalau pandai, dah lame necklace-2 ni bergantung-hayun kat leher zaty ni tau. Huhh. Oke lah, tulis banyak-2 kat sini pun necklace tu akan Tingg** mencul depan mata kan so Bubbye lah semua.



p/s : Miss you a lot hubby :')

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

3 budak hensem/cute di sini :

Raudah NH said... Reply to comment

Awak, thanks sebab singgah blog saya tadi. But sorry kerana menyusahkan awak. Sekarang, blog saya dah tukar yang lain. LAIN tau? And, necklace yang awak nak tu, burung hantu tu kan? Kat kedai dkat ngan rumah kita ada jual. RM15 je. Kita pun ada jugak! So, tu je. Awak boleh singgah blog saya balik. :)

zAty =) said... Reply to comment

@Raudah NH-Alaa, bestnyerr. Nak jugak, rumah awak kt ne ek? hee ~

Raudah NH said... Reply to comment

Hihi. Rumah kite dkat Bandar Dato' Onn, Johor Bahru. Awak dkat Dungun? Jauhnyeee!! Sdare kita masuk UiTM Dungun. :)