Thank you for drop by : Follow | Dashboard

SEGMEN : PENULIS SENJA CARI BLOG BLUE AND PINK

Penulis : ZatyAnuar Masa : 3:51 PM Comments : 4 Labels :
first time aku join contest *contest ke? lantakk lah,tibaii je*

kalau korang nak join , tekan kat SINI ye :)


oke , sekarang aku nak cakap why blog aku warne pink .. sebenarnye aku tak lah minat mane warne pink nie , aku pon tak tau cmne leh nak buat blog warne pink .. sejak aku dalam dunie blogging , aku asyik gune pink je .. maybe pink nie satu warne yang lembut kot , bile orang buke je blog warne pink ni nampak nyaman je kan ? satu lagi , pink menunjukkan keperibadian sifat seorang perempuan yang lemah lembut macam warne  pink jugak lah .. so kesimpulannya , aku seorang yang lemah lembut lah *perasan tahap cipan*

untuk blog Penulis Senja , blog anda cukup simple n tak menyerabutkan kepale hotak bile nengok nye .. tp boleh tambahkan background sikit untuk buat lagi nampak menarik , background yang simple suda lahh :)



♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

4 budak hensem/cute di sini :

♥ norlida ♥ said... Reply to comment

hi..jom join contest sempena hari ibu

http://norlida89.blogspot.com/

zAty =) said... Reply to comment

@♥ norlida ♥ = oke , nak jenguk la nie :)

pwincess Lov3y dOv3y said... Reply to comment

chantek belog kamu nie...leh menang nie..:)

zAty =) said... Reply to comment

@pwincess Lov3y dOv3y = insyallah , doakan sy ek :)