Thank you for drop by : Follow | Dashboard

best + seram

Penulis : ZatyAnuar Masa : 9:12 PM Comments : 4 Labels :
berkarat tak lagi blog aku ? tak lagi en ? lame jea tak update , malas bebeno raso ehh . hari nim baru gak balik kem , pergy kelmarin je *elehh,sekejap pon nk habaq* . kalau lame aku pun tak sanggup .. tempat memang best , byk kemudahan lah .. tempat pun sejuk , selesa je lah . tapi bilik kuliah nye sejuk tahap membekukan , aku duk dalam nk jadi cam orang salji da , BEKUBEKUBEKU ~ tapi yang laen semue nye elok :)

ha , atas tuh entry best . nie entry seram ler pulak .. nie just nk berkongsi cerite jea , bukan niat nak menakutkan or ape2 oke ? kan tempat latihan tersebut sedikit pedalaman kot , sekelilingnye ade kampung orang .. nie kawasan ladang kelape sawit lahh .. malam pertame dah kne kacau ,  selamat lah aku nie kuat semangat . 

oke , start the story , aku maen tutup lampu , gelap gulita lah jadinye . dalam gelap tuh aku jalan menuju ke tempat tidur aku untuk buke lampu berjage n then bile aku lalu dekat almari kawan aku , aku terdengar "something" berbisik kat telinge aku tapi bile aku tengok mane ade orang , berderau darah aku ! aku buad tak endah jea , aku pun tak cerite kat kawan aku , nnt kawan2 aku tak lena tidur pulak so aku just ZIP mulut aku . aku tdow awal lah sikit drpd orang lain . jam 11.30 aku masuk tidur , dh lah kawan aku takde mase tuh , aku tidur sorang2 jea , takut glew weh , selamat lampu berjage ade ..

keesokan paginye , kawan aku pulak cerite dekat aku yang malam dye nampak "something" dekat aku n "something" tersebut jalan2 dalam dorm n then hilang ke mana . kawan aku ingat itu aku sebab dye kate perempuan but bile dye tengok aku , aku still berselimut atas katil sedang asyik menikmati mimpi yg indah , HAHA .  takut lar pulak jadinye bile dh cerite cmtuh , dh la malam tu kan aku dengar orang berbisik da kan . takut glew weh tp biarkan jea , selamat lah "something" tu tak kacau lebih2 . ALHAMDULILLAH !

"something" tu maybe makhluk tuhan yang laen , xboleh dipertikaikan masih ade makhluk laen selain manusia so just hadapi nye dengan tenang k .. jangan takut2 *biar aku sendiri pon takut* 

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

4 budak hensem/cute di sini :

msredcheesecake said... Reply to comment

cik zaty,
msred xpena kena kacau, tak nak kena kacau....eeee....

zuLfaDhLi said... Reply to comment

argghhhh..tkotnye.tkotnye.tkotnyeeee..hahahaaha :D

zAty =) said... Reply to comment

@msredcheesecake = nnt zaty kcau ye smpai takut , haha

zAty =) said... Reply to comment

@zuLfaDhLi = nebeng expon pok cikk nim !