Thank you for drop by : Follow | Dashboard

kucing *meoww*

Penulis : ZatyAnuar Masa : 6:59 PM Comments : 6 Labels :
kali nie entry entah pape , aku nak cakap aku SUKA KUCING ! kucing memang comey gilagilagila lar wehh .tapi aku heran gak ade jugak orang yang benci kucing sampai sanggup sepak terajang . kalau gelikan kucing yang berbulu tuh jangan sepak oke ? dye pon hidupan yang bernyawa macam kite gak an ? dye pon ada rase sakit macam kite jugak . sesungguhnya kucing tu binatang yang paling disayangi oleh Rasulullah S.A.W tau ..

antara gambar kucing yang kiut miut

                   
 

nk tengok banyak2 kucing yang kiut lagi miut nie , boleh search kat Google ye ^^







♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

6 budak hensem/cute di sini :

GaRy™ said... Reply to comment

hahaha...kiut giler... besar kepala dari badan dia..hahaha..

zAty =) said... Reply to comment

@GaRy™ = kucing sememangnye nye cute sebab tu sy love kucing sangat2 :)

pwincess Lov3y dOv3y said... Reply to comment

kucing mmg comey..tapi sy tak leh nak dekat sngt..idung gatal2 terus selseme taw..kat uma pun tak der bela binatang...cian kan..:(

Dekcik said... Reply to comment

alalolo tomei2 nye...bile dah besar dekcik x ske...bile kcik jew ske..hahaha...

zAty =) said... Reply to comment

@pwincess Lov3y dOv3y = alergic ngn kucing ek ? mmg cian , beli kucing mainan je kat pasar malam , kiut gak kan :)

zAty =) said... Reply to comment

@Dekcik = knp cmtu lak ? biase lah tu , mase budak2 mmg kte cepat geram kat sesuatu .