Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Jalan SanaSini ;)

Penulis : ZatyAnuar Masa : 2:30 PM Comments : 0 Labels :
Lama tak update kan ? Malas la , hari ni rajin sebab tak pergi sekolah :D
Zaty just nak bercerita sedikit-sebanyak tentang zaty pergi jalan-jalan
Zaty just pergi jalan kat Melaka sekaligus melawat Along yang tinggal kat sana
Zaty pergi dengan dua buah kereta , sebuah lagi sepupu-sepupu zaty
Melaka memang best , banyak tempat-tempat menarik nak2 Sungai Melaka. INDAH ;)
Zaty pun ada pergi Kota A Famosa , Jusco Mall and banyak lagi lah

Zaty balik jam 4.30 petang and sampai Dungun jam 11.30 malam
Masa nak pergi Melaka lalu jalan lain . On the way balik , zaty lalu kat Jalan Karak lama . TAKUT wehh ~
Jalan tu macam ular kena rotan . banyak gila selekoh , selekoh tajam-tajam la pulak
Pukul 7.00 still ada kat jalan tu so ayah zaty pecut sepuah hati takut gelap-gelap ada kat situ lagi sebab takde lampu jalan tu , memang seramm la kalau malam-malam ada kat situ lagi
sempat gak keluar jalan Karak lame tuh , singgah kat Bandar Karak jap lam pukul 7.30 malam . Pukul 8.00 baru masuk Highway Karak . Dalam 30km lagi nak habis highway , tiba-tiba pulak signal minyak dah berkelip , semua orang dalam kereta dah berdebar takut kereta MAMPOS dekat Karak pulak . Tanya kereta yang sebuah lagi ada minyak tak , diorang pun dah nak habis so ayah zaty apa lagi , PECUT lagi lah jawabnya . Nasib baik sempat jumpa tempat isi minyak kalau tak , tak tau apa nak jadi . FUHH --'

entah kenape cepat sangat habis minyak , padahal ayah zaty dah isi FULL .
Maybe masa kat jalan lama Karak tu habis banyak sebab selekoh banyak kan , banyak jugak lah tukar gear nya .
yang penting semua nya dah sampai dengan selamatnya . AMINN ;)

bubbye , nak sambung tidur rasanya , hehe :)
Photobucket
♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

0 budak hensem/cute di sini :