Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Aib.

Penulis : ZatyAnuar Masa : 5:24 PM Comments : 0 Labels :
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Budak zaman sekarang dah takde perasaan malu kot. Budak sekolah dah pandai cium mulut, peluk sakan, pre jimak is the suitable word. Or AIB.

Photo: K.

-Ash

Dah tu upload pulak kasi semue friends or followers kau tengok. Mane sifat malu anda? Kau buat open ke private ke semua salah. Kau bukak aib kau sendiri. Kalau kau tak upload, gambar-gambar mcm tu takkan tersebar.

Bile ditegur baik-baik dibalasnya maki hamun. 'Kau ingat kau perfect sangat' 'Kau ingat kau masuk syurga laa' 'Kalau dah rasa sakit mata tak payah ar tengok'.

Wehh, kalau mak bapak hang tengok mau sakit jantung, bukan setakat mata. Pedih hati bagai disiat siat pisau potong daging lembu korban.

Budak-budak tadika pun dah terpengaruh, pakai seksi-seksi dengan short skirtnye hampir nak nampak sp*nder kartun adik tu, mickey mouse lagi.

Baju leher luas sengaje dilelehkan kasi nampak bahu. Adik punya badan pun rata lagi la, tak payah la nak upload gambar bajet seksi kat laman sosial tu.

Yeah memang adik matang pun belum kan, tak berdose lagi la tunjuk gambar seksi macam tu pun. Tapi yang kak heran belaja mana buat gaya-gaya macam tu. Cube fikir nanti adik-adik ni dah ade body shape, makk aii lagi sakan la seksinya.

Budak-budak ni bukannya tak membesar, aku pun pernah sekolah tadika jugak tapi zaman tu aku tahu main telefon aukk aukk tu je. Naik sekolah rendah aku upgrade sikit main lubang tikus.

Gay pulak dengan care gay nye, geli geleman ku. Update status ajak ************ Erghh memalukan menjijikkan. 

Bila ada satu insan komen 'Nabi Muhammad tak mengaku umat' dibalasnya 'Kau sibuk pehal? Padahal friends kau ramai je gayboy!'

Haishh langsung tak boleh ditegur, aku tengok yang tegur tu elok je DP pakai kopiah, yang kau pulak DP tak pakai baju! Nama Islam perangai nye macam... Pikir sendiri lah.

Bila ada group copy gambar tak senonoh couple, gay dll. Ada yang merayu mintak padam. Ada yang mengamuk cakap group ni sebarkan aib diorang la kononnyeee.

Eh hang dulu yang bukak aib hang, yang hang pi upload tunjuk kat orang ramai tu tak bukak aib ke namanyaaaa? Tak sebar aib ke namanyaaaa?

Ni lah bila laman sosial disalah guna. Laman sosial boleh jadi laman soo sial.



♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

0 budak hensem/cute di sini :