Thank you for drop by : Follow | Dashboard

2014

Penulis : ZatyAnuar Masa : 11:54 PM Comments : 3 Labels :
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Title 2014 la sangatttt, bulan empat dah woii baru nak update. Dah setahun lebih tak update, gila lama. Sekarang zaty rasa macam nak aktif balik so tengok la bertahan berapa lama. Nak buat tutorials balik, nak buat freebies balik tapi keadaan tuan la rajin ke idokkk. Kih kih kih.

Eden la tak layan benda ni sebab nak exam la kot tahun lepas, *eh eh nak salahkan exam pulak biar diri yang malas pun* So about SPM tahun lepas, semua berjalan dengan lancar. Hari pertama dan kedua exam dengan hingus meleleh, demam menguasai diri. Tapi masih boleh menjawab, syukur Alhamdulillah.

SPM pun dah kuar result, agak-agak ada tak yang nak tanya macam mana dengan result zaty? *bajet ada orang nak tanya* Result boleh la cukup-cukup makan. A tu ada tapi tak straight, nak kata almost sangat pun tak tapi boleh laaaaa.

Stop talking about result, sekarang pikir pasal U pulak. U tu bukan awak taw, takde masa nak pikir pasal awak *haha kidding only* Universiti lahhhh. 1st choice 2nd choice 3rd choice aku mintak UITM jer. Course still mintak Accounting, maybe because zaty dah ade basic pasal account walaupun hanya dapat B. Opps. Result UPU tak lama lagi dah so berharap ada rezeki lerrr kan.

So sampa sini jelah, nanti zaty talking-talking lagi. Sekarang dah tiring-tiring *patut la BI dapat A- je, speaking cam hapeee* Bye bye bye bye bye bye.

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

3 budak hensem/cute di sini :

Blogger said... Reply to comment

Semoga zaty dapat menempuh kehidupan dengan tenang dan sentiasa berada yang benar ~ ekeke

Blogger said... Reply to comment

@Blogger

hehe .. typo ~ sentiasa berada jalan yang benar ~

ZatyAnuar said... Reply to comment

Thanks :)