Thank you for drop by : Follow | Dashboard

Perkhemahan Kadet Bomba Per. Neg. Terengganu

Penulis : ZatyAnuar Masa : 6:38 PM Comments : 1 Labels :
Assalalamualaikum

Hari tu aku pergi kem bomba peringkat daerah kan, yang tu aku dah cerita. Yang ni sambungannya pulak, Perkhemahan Kadet Bomba Peringkat Negeri Terengganu 2012. Daerah Dungun tak berjaya ke peringkat kebangsaan, ape-ape pon aku doakan daerah Setiu mampu buat terbaik untuk naikkan nama Terengganu, Aminn.

Daerah Dungun banyak la jugak menangnya, tempat kedua dan ketiga je la, tu pon da cukup memadai. Jurulatih cakap kawad kaki perempuan mampu menang nombor dua tapi disebabkan leader tak lapor masa kawad so kami gagal. Kawad kaki kami dah cukup terbaik. Redha je la walaupun ada jugak perasaan marah ke leader, tahun depan kami akan cuba yang terbaik untuk daerah Dungun, chaiyokk chaiyokk. Hahahaha :D Setakat ni saja lah, takde idea nak menulis. Jenguk-2 je la gambar kat bawah ni okay :)

Platun perempuan

Platun lelaki

♥ Terima kasih sudi baca. Like and comment la sekali. ♥

1 budak hensem/cute di sini :

Tarmizi bin Mohamed Adnan said... Reply to comment

Buat yang terbaik untuk tahun depan 2013... Insya Allah